Naruto/Naruto Shippuden

19.04.2013 21:32

Naruto Sippuden je pokračování velice uspěšné mangy a anime Naruto, kterou vytvořil Masashi Kishimoto.

 

Podle mě Naruto Shippuden je o mnoho lepší než první část příběhu- Naruto.

 

Naruto- Našemu hrdinovi je na začátku 12-13 let,  všichni z Konohagakure no Sato ( vesnice ukytá v listí) vyhíbají. Jejich důvod je ten že Naruto v sobě má zapečetěného Kyuubiho- devítiocasou démoní lišku.

Naruto bude patřit do týmu 7, kde je jeho senseiem Hatake Kakashi, dalším členem je Haruno Sakura a Uchiha Sasuke.

Sasuke je jedním ze dvou posledních Uchihů, když mu byly cca 6-7 tak jeho starší bratr, Itachi, vyvraždil jejich klan a pak se přidal ke skupině zvané Akatsuki-Úsvit.

Celé toto anime stopuje příběh Naruta a jeho týmu. Na konci odejde Sasuke z vesnice aby se získal větší sílu a mohl se pomstít bratrovi. Naruto, aby dovedl Sasukeho zpátky, jde trénovat s jedním z legenárních sanninů, Jirayou.

 

Shippuden- Pokračování Naruta, kde se vrací naši hrdinové již jako puberťáci. Naruto se stále nevzdává toho že chce Sasukeho přivést zpět i za cenu svého života. Naneštěstí zde zemře Jiraya v boji se svým bývalím studentem, Nagatem\ Peinem. Naruto Peina nekonec najde, ale nevykoná svou pomstu, jak chtěl učinit, jediné co řekl bylo že mu nemůže odpustit a že nastolí mír který chtěl jejich mistr, Nagato se tedy objetoval za Konohu.

Během boje s Peinem Naruto zjistí že jeho otec je Yondaime hokage, který do něj taky zapečetil při jeho narození Kyuubiho.

Sasuke se nakonec pomstí bratrovi, ale posléze se dozvídá od dalšího přeživšího Uchihy že jeho bratr vyvraždil klan na přání vesnice, a že naprosto vše objetoval aby ho ochránil.

Vypukne v pořadí již 4. velká válka ninjů, ve které bojuje aliance vs. Madara a Obito Uchiha, kteří ovládají legendární Juubiho.

 

 

Toto anime aktivně sleduji, a stojí a podívání.

 

www.hokage.cz